OPISKELIJA: Kirjaudu Wilmaan Samiedun sähköpostilla

Opiskelija, käytä kirjautumiseen "KIRJAUDUN SAMIEDUN SÄHKÖPOSTILLA" -painiketta. Kirjautumisikkunan käyttäjätunnus ja salasana -kentät toimivat vain huoltajatunnuksilla.

Samiedun Wilmaan kirjautuminen on muuttunut. Opiskelijat kirjautuvat Wilmaan Samiedun sähköpostilla, eli @samiedu365.fi -päätteisellä tunnuksella. Käytä kirjautumiseen "Kirjaudun Samiedun sähköpostilla -painiketta". Samalla tunnuksella kirjaudut myös Microsoft365-palveluun, Moodle Pinjaan ja Atomi-palveluun. Ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä tulee suorittaa monivaiheisen tunnistautuminen (MFA). 

Ohjeet monivaiheisen tunnistautumisen käyttöönottoon tietokoneella
Ohjeet monivaiheisen tunnistautumisen käyttöönottoon puhelimella

Puhelimen Wilma-sovelluksessa uuden kirjautumistavan saa helpoiten käyttöön poistamalla Wilma-sovellus puhelimelta ja lataamalla se sovelluskaupasta uudelleen.

Kun olet ottanut uuden kirjautumistavan käyttöön, voit jatkossa tilata unohtuneen salasanan itse 365-palvelun kirjautumisikkunan unohdin salasanani -painikkeen kautta. Opintotoimistosta ei saa uutta salasana.

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisessa Wilmaan tai 365-palveluun, ole yhteydessä Samiedun tietohallintoon, [email protected].