Opiskelija: Lataa itsellesi opiskelutodistus tai opintosuoritusote 24/7 Atomi-palvelusta

Samiedulla on käytössä Atomi-palvelu, josta opiskelija voi ladata ja tarvittaessa tulostaa itselleen oppilaitoksen sähköisellä allekirjoituksella varustetun opiskelutodistuksen tai opintosuoritusotteen. Opiskelutodistuksen tai opintosuoritusotteen saat ladattua Atomi-palvelusta muutamalla klikkauksella - missä vain ja milloin vain - myös mobiilisti.

Tarvitsetko opiskelutodistusta tai opintosuoritusotetta - saat sen nopeimmin Atomi-palvelusta!

Ohjeet Atomi-palvelun käyttöön:

  1. Kirjaudu Atomiin omalla Samiedun M365-tunnuksellasi osoitteessa: https://samiedu-prd.atomi-education.prd.studyo.fi/student
  2. Kirjautumisen jälkeen palvelussa näkyy välilehti Uusi tilaus, jossa voit valita ladattavaksi joko opiskelutodistuksen tai opintosuoritusotteen.
    Huom. Mikäli uusi tilaus välilehdellä näkyy vain opintosuoritusote, opintojesi rahoitusmuoto on sellainen, että opiskelutodistusta ei voi tilata Atomi-palvelusta. Käänny tällöin opintotoimiston puoleen.
  3. Valitse Uusi tilaus-välilehdellä dokumentti, jonka haluat tilata.
  4. Paina Tilaa-painiketta.
  5. Ruudun oikeaan alareunaan tulee ilmoitus "dokumentin luonti onnistui". Palvelu luo dokumentin ja liittää siihen sähköisen allekirjoituksen.
  6. Siirry Dokumentit-välilehdelle, jossa näet tilaamasi dokumentin ja voit ladata sen esim. hakemuksen liitteeksi.

Atomi-palvelun tarkat ruutukuvalliset ohjeet löytyvät osoitteesta: Atomi-palvelu - Samiedu.

Palvelun kirjautumislinkki löytyy Wilman linkeistä ja se kannattaa tallentaa selaimen kirjanmerkkeihin.

Tutkintotodistus on jatkossa sähköinen

1.1.2023 alkaen myös Samiedun tutkinto-, osatutkintotodistukset, lyhytkurssien todistukset sekä anniskelupassit toimitetaan Atomi-palvelusta sähköisinä todistuksina. Lue lisää sähköisestä todistuksesta.